Selain mempunyai Rangkaian Ahli strategik terbesar, Ahli Strategik pewarisan kami juga mahir dan berpengalaman dalam membantu anda untuk perancangan perwarisan. Kini, MiiM mempunyai Keahlian Individu dan Keahlian Korporat di seluruh Malaysia. Di Lembah Klang sahaja, MiiM mempunyai ahli yang terletak secara strategik untuk memberikan kemudahan sehenti kepada para pelanggan MiiM, semua wakil Ahli MiiM menyediakan pengalaman servis yang terbaik bagi memenuhi keperluan pewarisan legasi anda.

Ahli MiiM terlatih dan bersertifikat MiiM dilengkapi dengan pengetahuan pewarisan yang luas dan kemahiran hubungan pelanggan. Kami percaya keterbukaan, kerjasama dan kekuatan pasukan kami mengekalkan MiiM dalam kemuncak kecemerlangan, memenuhi keperluan pewarisan anda.

Kepakaran MiiM dalam perkhidmatan selepas jualan juga tidak dapat ditandingi. MiiM memastikan pewarisan anda terlaksana. Anda boleh mendapat jaminan perancangan pewarisan yang tulen pada harga yang kompetitif. Sebagai pelanggan MiiM, anda juga akan menikmati perkhidmatan keutamaan di semua rangkaian Ahli MiiM.

Pengurusan Perhubungan Pelanggan MiiM menyediakan perkhidmatan pelanggan kelas dunia bagi membina perkhidmatan terbaik kepada kesemua pelanggan setia MiiM. Dengan penjanaan Pengurusan Hubungan Pelanggan yang cemerlang, kesemua pelanggan MiiM akan sentiasa dihargai dengan promosi yang akan secara langsung atau mendapat jemputan eksklusif dari MiiM.

[ Senarai MiiM sebagai Ahli ]